2011-08-26
11:21:02

Tja tja :)
Sitter pa ett stinkigt internetcafé, internetleveransen segar sa vi kan fa vänta i tva veckor till innan vi far det... Kul! not. Jaja, pa mandag börjar jag skolan, sa därför var jag tvungen att beställa en baddräkt idag (man far inte ha bikini pa skolan!)

Men man ska väl aldrig tacka nej till en möjlighet att handla fran Nelly.com :)

Ikväll ska vi ga pa en jättebra (förhoppningsvis) restaurang som ligger typ femtio meter fran varat hus. Ni ska förresten fa se bilder pa huset sa fort vi far internet där, men ni far lugna er lite tills dess. Men det är fint, inte sa speciellt fran utsidan men fint inutti :) Jag har en egen balkong och utsikt över vinodlingar och tva kyrkor, sa jag lär överleva :) Och om 62 dagar kommer världens bästa vänner hit ner!!! Längtar!

Lite trakigt att det bara blir gamla bilder, men jag kan inte använda min laptop pa det här intenetcaféet sa jag har bara sadana jag redan har lagt ut :(
Jaja, nu ska vi dra, PUSSS!

2011-08-05
09:24:15

Är.

Snart drar jag till Liseberg men först lite grym musik till frukosten :)

2011-08-03
17:17:37

På bussar träffar man en hel del knäppa mä...

På bussar träffar man en hel del knäppa människor, busschafförer som försöker övertala folk att inte åka buss, folk som inte har duschat på hundra år, gubbar som svär över hur varmt det är, orustbor som ser ut som apor och översociala farbröder som gillar att prata om alkisar. Denna värld är jag fast i i en kvart till, sen är jag fri!