2010-08-31
20:25:39

Vad händer? Säg vad som händer!
Hej, hej hallå.
Idag var jag och Lisa på ansiktsbehandling. Det var nice och tydligen har jag normal hy. Det var nog första gången någon har kallat mig normal, det kanske säger något om min personliget????? När vi kom hem därifrån åt jag laxpasta och sen kolla jag och Lisa på tv. För en stund sen var vi hos Fredde för morfar och Birgitta var där, så vi pratade lite. Nu tittar vi på tv igen och Lisa förhör mig på engelska glosor. I 1A glosorna lär man sig att göra slut på två olika sätt, tydligen är det väldigt bra att kunna :S
Aja, ses snart?
:)

2010-08-29
21:44:10

en tätort på en slätt
Hej hej!
Har varit hos mormor i bengtsfors i helgen, det är därför jag inte har uppdaterat på några dar. Jag, Lisa, Mamma, Mormor och Magnus åkte dit i fredags men sen blev jag blev sjuk på lördagen :( På kvällen när jag hade drogat ner mig med lite alvedon åkte vi och åt trerätters middag på nåt älgställe, det va ganska nice. Idag har jag inte gjort något i princip, när vi kom hem satte jag mig och läste och tittade på true blood. Men förut va jag och mamma hos fredde och grillade hamburgare med honom och pär och nu sitter jag här, kollar på bridget jones dagbok och facebookar med linnéa. Det va det jag har gjort i helgen...

En bild som är tagen i Bengtsfors.
God natt

2010-08-26
21:22:39

Jag vet vem jag är, när jag är hos dig
Efter skolan idag drog jag, kajsa och linnéa till överby och shoppade. Fast det blev inte så mycket shopping, kajsa köpte en scarf och jag köpte en t-shirt. Och så fikade vi på espresso house. Jag åt en grillad macka med kyckling och mozzarella, Kajsa åt en grillad macka med skinka och ost och linnéa åt en scones med marmelad. Att dricka delade vi (eller typ i alla fall) på en chai latte, en vanilla latte och en varm choklad med grädde och marshmallows. Den varma chokladen vann och Vanilla latten förlorade. Vi satt där ett bra tag så det blev inte jättemycket tid till shoppingen :) En liten bild på mitt fynd (99 kr)
En riktigt dålig bild, färgen är egentligen mer militärgrön. Vill ni se den på riktigt får ni hålla utkik efter mig imorgon. Och självklart en bild på mina fantastiska shoppingvänner!
Löööv ju guys!
Nu kallar tv:n,
hejdå
(rubrik= Melissa Horn)

2010-08-25
22:12:01

Vi ska åt samma håll

Idag var jag med världens bästa Linnéa!
 
Finaste bilden någonsin.... eller?
Vi cyklade, facebookade, åt, kolla på top model, åt igen, kela med moses, träna tyska, planerade att baka en kladdkaka och insåg att vi var för mätta för att kunna äta mer så det blev inget med det :) Det låter väl förvirrat och bra? Som vanligt.

I skolan idag hände det inte så mycket, vi hade storkör (sjuorna såg förvirrade ut) och syslöjd. Jag är förfärligt seg på att sy!!! Men jaja vad spelar det för roll egentligen? Lite frustrerande bara :) Imorgon blir det överby med kajsa och linnéa, får se om det blir några bra inköp eller inte...
Ses senare nån gång,
HEJDÅ


2010-08-23
22:30:42

Bikbok!!

Såg reklam för bikbok och kunde inte låta bli att kolla in hemsidan. Jag vet inte riktigt vad man skulla ha till klänningen, men tänk er den skjortan en regnig höstdag. Den känns lite mysig på nåt sett (:
Båda kostar 299, det är ju ganska mycket... Aja, nu känner jag att jag borde gå och lägga mig, skolan börjar ju 8.20 imorgon. God natt!
zzzzzzZZZzzzz

2010-08-23
17:45:33

First day of the rest of our lifes
Aaa, idag va det första skoldan i nian då. Vi gick i en timma och tjugo minuter så det va inte särskilt jobbigt :) Fick skåp, nya scheman, penna, sudd och såna där andra bra att ha grejer. Nya schemat rockar:

mån: 08.50-14.40

tis: 8.20-14.50

ons: 09.50-14.50

tors: 08.20-15.40

fre: 08.20-15.30

bra va??? Jag vet eller hur ;)
Efter skolan va jag hos Lisa och jag lärde mig att skjutsa på cykel!!! Nu ska jag träna bodycombat på sportlife om en stund. Får se hur det går, med tanke på att jag har skoskav över hela fötterna, men det blir säkert bra.
Goodbye, ha´t bra:)


2010-08-21
22:15:16

Fram och tillbaka...
Hej hej :)
Sen det senaste inlägget har jag pappa och susanne åkt till IKEA. De skulle byta deras madrass, men det var en fläck på så vi fick åka till susannes mamma för att tvätta bort den. Sen åkte vi tillbaka till IKEA, bytte madrassen, gick lite på IKEA och sen åkte vi för att äta. Vi åt på bambo i Gäteborg. Sen åkte vi runt överallt i göteborg och sen åkte vi hem. Intressant eller hur ;) Imorgon ska jag och linnea till kyrkan. Det blir nice, för vi har inte vart där på ett tag nu. Hörs senare kanske
Pusssss

2010-08-21
12:21:54

som du kanske har förstått

Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer


Hej hej bloggen :)
jag sitter och lyssnar på lite lars winnerbäck som ni nog förstår från texten ovanför. Vad ska folket göra idag då? Själv vet jag inte vad jag ska göra så vi får väl se vad jag har gjort ikväll... Här kommer i alla fall en bild på Lasse
Eller ja.. tre bilder! Nu tror jag att vi ska till IKEA helt plötsligt :) Jaja vill ni veta vad som händer kan ni ju alltid titta in på bloggen lite senare igen.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


2010-08-20
20:04:50

Lite bilder från kalaset!





Överskriften säger väl allt! Sista bilden är sååååå rolig tycker jag!!!! :)

2010-08-20
01:18:53

bäääh, mjaou, buu, bäääh
Helliluue. världens bästa linnéa häär.
Ville bara säga att jag är grym, och att jag har hittat männen i mitt liv, nyfiken? Checka min blogg så får du se, menmen, varma kramar, bääääh.


2010-08-19
12:29:22

Ehhhh....

Igår var jag på Lingäll och hälsade på Fredde tillsammans med mormor. Jag klippte gräset, badade, läste, åt och pratade. Det låter jobbigt va??? ;) Jag hade tänkt att jag skulle göra nyttiga grejer igår som att jobba i Freddes trädgård och sätta in pengar på banken, men så blev det ju inte :) I förrgår sov jag över med Linnéa och kajsa. Det var superkul. Vi spelade en massa tvspel som jag sög på, åt tacos, pratade strunt, pratade sånt som inte var strunt, gick en "promenad" mm. Ikväll ska vi sova över här igen efter mitt födelsedagskalas! Igår kom de två böckerna som mormor hade beställt åt mig. Prinsessa för alltid och Bara en lek, it girl. Hoppas att de är bra!!!
Aja, vi hörs inatt efter mitt kalas kanske, eller tidigare, man vet aldrig, men:
Hejdå så länge!!


2010-08-16
21:37:06

Linnéa
 

Elin önskade att jag skull lägga upp linnéas inlägg som hon skrev till mog på facebook så här kommer det:



GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN<3

Jag ger min själ till händerna, den som ger och inte rycker
Jag sällar mig till hjältarna som gör och inte tycker
hon var allt, hon var sin,
...Hon var den vackraste person jag hade träffat någonsin
Ah, bli kvar här med mig. Bli kvar här med mig
Vi behöver ingenting, ah vi kan starta på noll
men jag har ett rum några kvarter härifrån
Ah, Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll
...härifrån
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll
ah, vi två
Ta min hand, jag följer dig, vi ska åt samma håll


Åsa, du ska veta att du betyder så sjukt mycket för mig. Du finns alltid där för mig, du lyssnar alltid och förstår alltid, du låter alltid mig prata och sätter mig först. Åsa, tack. Tack för att du står ut med mig och vill vara min vän, min vän här i livet.
Det finns så mycket inom mig som vill bara säga ...alla ord, men jag kan inte, så jag låter låttexten över citera det. Vi ska åt samma håll. Forever and ever. Love you ditt kokos! Hoppas du får världens bästa dag, för det är du värd! ♥ ♥


Fint, eller hur??
Nu har jag en liten pinsam fråga till elin... är det nilsson alltså???
Ses senare,
Åsa


2010-08-16
11:29:12

Happy birthday
Idag är det min födelsedag då... Om 45 minuter ska vi ut och äta lunch, nördar lite dator och kanske min bok tills dess. I morse fick jag en klänning av morfar och birgitta (fast mamma har köpt den), en orkidé och björn borgväskan av mamma och magnus. När jag loggade in på facebook kl. 10.30 hade över 30 personer skrivit grattis! Linnéas var ju finast (sorry till resten), jag blev jätteglad av hennes!! Jag blev ju glad av de andra också men extra över hennes. Aja vet inte vad jag ska skriva just nu, så goodbye helt enkelt.

Goodbye ;)

2010-08-14
16:38:51

Kalas!
Sitter och föröker planera mitt kalas som är på torsdag. Jag kan verkligen inte komma på vad man ska göra eftersom vi bara blir sex personer (två kunde inte). Jag har inte kommit på vad jag ska ha för efterrätt heller!!! Börjar få lite panik, fast det kan bero på att det är 26 grader i mitt rum också... :) Nu måste jag nog gå ut och kyla ner mig lite. Oj juste jag ska ha kalas på måndag också och jag vet varken vad jag ska ha för tårta eller mat. Bra va??? Nu måste jag defenitivt gå ut! ;D
Ciao

2010-08-13
18:26:32

Puss puss ;)

hej hej :)
Vad gör folket idag då? Själv började jag dagen med att gå på spinning. Det va jättejobbigt och ganska tråkigt men man får nog bra kondition av det i alla fall :) Sen åkte jag och mamma till hemköp och köpte sallad och sen åt vi hos Lisa. När vi hade varit där en stund åkte vi hem och fikade (attans, där förstörde vi nog träningen, men gott va det!). Efter det har jag mest slöat, varit inne på facebook och gjort chokladpudding och sånt :) Och Kajsa, förlåt, jag vet att du också läser bloggen. Tråkigt inlägg, jag vet, men vad ska jag skriva om???
Puss puss hörs senare?

♣Åsa♣


2010-08-12
23:06:54

Ett litet kort inlägg
Tja tja,
idag har jag varit på ullared och köpt jättenödvändiga saker (eller inte...) som typ tröjor, två dvd:er, en gigantisk mugg, en skål, en gullig burk och strumpor. Intressant va??? ;) Trevligt att träffa morfar och Birgitta också eftersom vi sov där. Eftersom linnéa antagligen är min enda läsare så måste jag ju också skriva: du får också blogga lite, aspiradora! Imorgon ska jag och mamma på spinning (usch) och kanske åka till Lottie sen, vet inte om det blir så men det vore ju nice. Aja börjar bli ganska trött (jag är tydligen inte den enda för Moses ligger och snarkar bredvid mig) så nu går jag och lägger mig så kanske det blir ett nytt inlägg imorgon?
puss på er i alla fall,

♦Åsa♦