2011-11-28
20:04:17

Roligt

Alla barnen var älskade av sina föräldrar utom Linnea, hon såldes på rea

Alla barnen hade normal hudfärg utom Åsa, hon var rosa

Alla barnen hann till toaletten utom Åsa, hon hade en sån liten blåsa.

Alla barnen fick sitta på toaletten i fred utom Åsa för hon glömde att låsa

HHAHAHAHAA! tog ingen med Kajsa eftersom alla handlar om samma sak..


2011-11-14
19:30:06

Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd
Tjaa tja gubbar!



Idag har jag inte gjort nåt förutom att jag har varit i skolan och ätit kebab :)
I skolan har vi dansat på engelskan och pratat om bögars rättigheter :) resten var totalt ointressant, det är bara att göra och sen glömma bort det :)

Som ni ser har jag en ny snygg (och lite fail) design, hoppas ni gillar den!
Om ni vill veta nåt om nåt är det bara att fråga (eller kommentera bara i alla fall) annars är det goodbye för just nu :) ha det bra!

2011-11-13
19:25:03

Jag ska sakna dig imorgon
Imorse när jag vaknade önskade jag verkligen att jag va hemma, jag ville vakna med kajsa och linnéa på kajsas golv, med linnéas armbåge i mitt face. Den här veckan har jag längtat hem en del... Att fortsätta vardagen här när L och K hade åkt hem va lite jobbigt, men sen på tisdagen blev det ännu värre för då hade vi introduktionsdag för IB. Alla lärare berättade hur jobbigt allt kommer bli nästa år och att det är världens tuffaste utbildning och allt... Och jag tycker redan att det är extremt mycket skoljobb. Då blev jag lite såhär trotsåldersaktig och va liksom: JAG VILL INTE! Jag är ganska säker på att jag kommer hem nästa år i och för sig men IB är ju lika jobbigt i sverige. Men jag ska kolla om jag kan tillgodoräkna mina kurser så att jag kan gå nåt "normalt" istället. Jag vet inte, jag orkar bara inte!
Jag orkar inte heller ta tag i den här bloggen förrän jag har fixat designen, men jag har börjat men jag är inte så bra på sånt så det kan ändå ta ett tag :)

Kram på er