2010-09-29
20:40:41

Nice!
Har vart i kyrkan nu då :) Det var jättekul som vanligt. Linnéa, Kajsa och joel hade isbrytare. Dom undrade vad man skulle vara för möbel om man va det och varför. Konstig fråga ;) Svara gärna på det i kommentarerna. Vi diskuterade lite grejer och sen gjorde vi iordning andakt och sen hade vi andakt. Efter det gick vi hem, fast vi stannade på vägen för Linnéa skulle få ett smycke hon hade beställt. Så nu är jag hemma igen. Mamma och Magnus kollar på nåt tråkigt program om fakturafusk eller nåt. Så jag sitter här vid datorn istället...
Förresten, om ni vill veta mitt svar på frågan så skulle jag vara ett kylskåp för jag älskar mat. Lite tjockisfilosofi :)

Ha de bra!

Kajsa: bra att du har börjat med nice igen!

2010-09-28
21:17:58

TV :D

Förut var jag ute och sprang (jag orkade tillslut). Sen blev jag och Magnus inbjudna till Fredde på äppelpaj. Mormor var där och lite senare kom mamma. Rena rama släktkalaset :) Det var gott och trevligt. Jag kollade lite på idol och blev lite ledsen för att Björn failade så. Jag som hejade på honom! Nu kollar jag och mamma på säsongsavslutningen av the mentalist.
 
Björn Nagander

The mentalist


2010-09-28
17:20:53

Ehh, skumt...


 
Detta var en rolig dag ;)

Sitter och funderar lite på att gå ut och springa för tyvärr blir det ingen ZUMBA. Men orkar inte riktigt, fast jag borde. Jag ska, fast inte riktigt än. Men snart... kanske....



2010-09-27
22:24:00

Stockholm
I helgen var jag i Stockholm då. Hälsade på kusinerna :) Orkar inte riktigt gå igenom allt vi gjorde men på lördagen shoppa vi lite i alla fall.
Inköpen=

109 kr på pocket shop. (Den är på engelska så det är inte fallen som på svenska utan fallen som en ängel :))

Dyrt schampoo+balsam är alltid bra att ha!
+ jag köpte också trosor från pieces och ett svart linne från vero moda. Det känns som att jag gjömde nåt nu men kommer inte ihåg...
 Tack supersöta Linnéa för din supersöta hälsning! <3

2010-09-25
23:26:17

åsaaaaaa
Åsa, jag saknar dig så fucking bad!



pusss, linnéaaaa

2010-09-23
18:45:44

Mousse eller Moses?
Dagens citat:
För dom som inte vet det så heter min katt Moses, då kan ni förstå att jag tyckte att det va lite konstigt när Lisa sa: 
Åsa, vi ska testa våran moses, ta med stekpannan
Ehh, vad menar hon???
Jo, hon menade såhär, hon sa faktiskt mousse och inte moses eftersom vi hade gjort chokladmousse. Det där med stekpannan hade egentligen ingenting med moussen att göra... Så udda är mitt liv ;)

Eller...


Hmmm????

2010-09-21
19:58:38

Ajj

Nu har jag tagit min sista gardasil-spruta. Aj, aj, aj :( Dom gör mycket ondare än svininfluensan och alla de där. Usch! Men nu slipper jag ta fler i alla fall.

(Såhär såg tyvärr inte min spruta ut)
Fast när man ser bilden blir man lite sugen på Cola...
Nu ska jag försöka göra lite historia.
Förresten, alldeles nyss kolla jag vad jag hade på mitt konto, jag hade mycket mer än jag trodde att jag skulle ha, då blir man allt lite glad, eller hur?


2010-09-20
21:24:03

Åstol II
Lite bilder från i lördags

På skylten i fönstret står det: Tilda på telefon

Jenny vid jennys hus :)

2010-09-20
21:14:10

Bra att ha...
Efter skolan idag drog jag och mamma till stan för att köpa en mapp till mitt projekt. Men det blev lie mer...Från lindex
Och
Också från lindex
Och

2010-09-19
21:01:00

Efterlysning!

Är det någon som vet vart man kan köpa klockhalsband? Gärna som inte kostar en förmögenhet. Och som inte är fula...

2010-09-19
20:55:19

The last song

Inatt sov jag över med Linnéa och Kajsa. Vi kollade på The last song. den var faktiskt bra. Jag var lite skeptisk innan eftersom jag förknippar Miley Cyrus väldigt mycket med Hannah Montana, men jag var glatt överraskad. Linnéa tjatade om att hon bara tänkte på Hannah Montana när hon såg henne i början (att hon slutade efter ett tag kan bero på att hon somnade...) Aja, den var sevärd i alla fall
Nu sitter jag och pluggar historia. Jag har fått nog för LÄNGE sen av ryska revolutionen. Boring. Men jaja jag är färdig snart, men då får jag göra engelskan istället.


2010-09-18
21:55:20

Åstol
Idag har man vart på Åstol då med de bästa vännerna och de nya konfiranderna. Jag gick upp klockan sex imorse för att vi skulle åka från Salem 7.30. Liiite tidigt...
Men när vi väl kom ut på Åstol presenterade vi oss och sedan körde vi kapten kommer, dunkgömme, vinkgömme och lite andra lekar. Sedan satte jag, Fredrik, Linnéa, Jenny och Jonatan ut tipspromenadslappar. Sen åt vi köttfärsås och makaroner. Sen gick de andra tipspromenad, sen fikade vi. Gott! Efter det lekte vi vita/röda rosen och sen åt vi korv. Sen hade vi andakt och efter det åkte vi hem.

Till på onsdag skulle jag, Jenny, Jonatan och Fredrik komma på tre lekar/tävlingar, jag trodde att det skulle bli svårt att komma på nåt, men vi har redan bestämt allt. Guud va vi är grymma.
När vi var i Vänersborg påväg hem ringde Linnéa och sade att de var i Bäckebol. I bäckebol!?! Självklart trodde jag att hon skojade men Johan hade kört åt fel håll på motorvägen....

Snart kommer linnéa och kajsa hem efter det lilla "äventyret" och då ska vi kolla på Last song (om vi inte somnar) och sova över hos Kajsa.

Det va min dag...
Godnatt

2010-09-17
22:14:53

Love in Manhattan
Såg precis en jättesöt film. Den va lite seg och så men bra ändå! Den var så sorglig så man dog. Eller typ i alla fall...
Love in manhattan hette den

Så där har ni en film ni kan se när ni vill se nåt sorgligt eller när ni tycker synd om själva.

Imorgon blir det Åstol. JIPPIE!

2010-09-17
16:19:27

dagens dagens
Dagens låt:
25 med Oskar Linnros

Dagens skämt: (eller egentligen gårdagens skämt)
Quétalbien.

Så kul liv har jag...
Just nu är jag svintrött. Znark. Ska bort till Fredde och plocka upp äpplen så att gräsklipparn inte fastnar. Sen ska jag baka. Seeen får jag äntligen sova.
Znark igen.

2010-09-16
20:07:40

August...
Nu har jag varit och spelat dragspel så nu är det dags att läsa om August Strindberg. Jippie! Eller inte... Men jaja det måste göras, så det är bara att sätta igång. Nästa vecka har vi tre prov så det blir lite jobbigt :( Det är litteratur (Selma Lagerlöf och August Strindberg), historia (historiemon, första världskriget och något om ryssland?) och matte. Men ikväll ska jag ta tag i August.
 
Här är en lite bild på den tjommen. Snygg eller hur?

2010-09-15
21:32:38

Bodybalance
Nu har jag varit på Bodybalance med Kajsa och mamma. Det va jättenice och efteråt var man så avslappnad att man blev lite groggy. Mamma gick in i väggen, bokstavligt talat alltså :) Så jag rekomenderar bodybalance till alla stressade människor därute ;) 

Det går tre gånger i veckan på sportlife, så det är bara att prova.
Heejdåå

2010-09-14
19:40:11

Myysmys!

Erkänn va nice en sån här hade varit när man var på myshumör. Synd bara att den är så dyr...

Och här är en fin bild som jag gjorde till Lisa förut. Den föreställer Lisa som har kört på en skata med sin cykel.

2010-09-14
19:34:24

K&L
Igår var jag ute på promenad med de bästa vännerna. Ni är bara såå bra att ha helt enkelt! Löv ju gajs ;)
Vi var ute i två timmar (fast Linnéa säger att det var tre timmar, men lita inte på henne)
Ni kan ju alltid checka deras bloggar:
Kajsa
Linnéa

Goodbye!

2010-09-09
21:43:38

Genom eld (på spanska)
Försöker plugga spanska, men är helt okoncentrerad :S Så jag lyssnar på lite musik och tittar på tv. Men jag måste försöka lite till nu tror jag.
En liten låttext: 
 
Sträcker upp mina händer
Tror att det här kan vara början på nått stort
Jag står precis på gränsen
Horisonten är nån annans konstruktion

Brukade hata mig själv
Måndag-fredag blev en kedja kring min fot
Men det är nånting ikväll
Som får mig att tro att vi kan gå

Genom eld
Bara för kväll
Håll den tänd
Vi kan gå I eld

Tänk om det finns nånting bra
Easy living med en hela St. Christine
Jag börjar se det så klart
För hjärtat pumpar utav nitroglycerin

Vi äter skiten så vant
Att vi börjat gilla smaken utav skit
Om du aldrig provat hur kan du då vara säker
Jag börjar tro att jag börjar tro att vi kan gå

Genom eld

 


2010-09-07
21:48:49

Zumbaaaa!
Dagen: Skolan, jobba i freddes trädgårg och zumba. Kort dag låter det som... Andra gången någonsin jag kör zumba, det va jättekul! Imorgon är det ungdomsdag så vi går 9-14.30. Väldigt kort dag, nice :D På kvällen är det disco, VILKA SKA GÅ? Och vad ska man ha på sig??? Många svåra frågor ;)

Funderar på att köpa Lars Winnerbäcks bok 112 sånger på tradera men den kostar 156 kr+52kr frakt så det blir inte så mycket billigare än i vanliga fall (280kr). Vad tycker ni? Ska man betala 80kr extra för att köpa den i en bokhandel eller inte?

Gonatt, eller ja, snart i alla fall!

2010-09-06
22:21:55

A lot like love
Kollar på a lot like love. Mysig film :D

MYYYYYS!!! Ashton äger!

2010-09-05
13:02:58

Shop til you drop ;)
Igår var jag och Lisa i göteborg och shoppade. Först va vi på femman, där köpte jag ett par shorts från jc/marwin för 89 kr och en tröja på jc för 59. I lööv rea! :) Sen gick vi runt i en massa affärer, jag gick och funderade på om jag skulle köpa den här skjotan på bikbok eller inte.


Till slut köpte jag den ändå och blev ytterligare 299 kr fattigare :D Sen drog vi vidare till IKEA och gick där i evigheter, jag tror att vi gick igenom ALLA utställningsrum! Lisa köpte lite grejer där men det gjorde inte jag, sen när vi kom hem åt vi och kollade på Robin Hood, den va bra, fast jag kommer inte ihåg handlingen längre.... Jag är lika förvirrad som vanligt med andra ord.
Idag har jag pluggat geografi och spelat dragspel och om ett tag kommer linnéa hit så ska vi väl hitta på nåt skojsigt
Pusss så länge ;)

2010-09-01
20:09:28

Ring, ring...
Idag har jag varit duktig och gjort en massa tråkiga läxor, så nu tittar jag på tv och nördar datan :) Hmm, undrar vad man ska se på nu... Finns det inget bra får jag nog ta och göra spanskaläxan också, så hoppas verkligen att det finns nåt bra på tv. Imorgon ska vi ha schemabrytande aktiviteter hela dagen i skolan, vi ska lära känna varandra, får se hur det går ;)


Två fina ringar från house of yaya, ugglan kostar 89:- och den svarta kostar 99:-
Lite nice eller vad säger ni?
Puss pussss