2010-10-30
21:30:11

Lille katt :)
Nu är Anders och Lisa här. Men nu är jag trött och osocial så jag sitter med min favoritkatt i knät :)
Moses

2010-10-30
17:05:14

Oktobermarknad
Kom hem från oktobermarknaden precis. Jag och Kajsa jobbade där 9-16. Vi sålde leksaker, mest gosedjur. Det va roligt men man fick lite ont i benen för vi satt inte ner på hela dagen :) Men det är gött att tjäna lite pengar :D Fast jag var tvungen att gå upp kvart över sju, det var inte roligt! Mwn nu ligger jag i min säng och slappar lite innan Anders och Lisa kommer hit på middag klockan sju.
Vi ses senare, för nu måste jag slappa XD

2010-10-29
22:18:25

Bilder
Bilderna jag lovade förut:

Smyckesträd från Ittala

Luva från Hellekis julmarknad. (Den är luva och halsduk i ett :))

2010-10-29
22:00:51

Julmarknad

Tja tja bloggen XD
Idag har jag gått i skolan (haft prov, projekt och idrott)  
Sen åkte vi på julmarknad i Hellekis :) Det blev jag, mamma, mormor och Lisa som åkte. Det var jättemysigt! Jag köpte en luva (man fattar inte riktigt vad jag menar om man inte ser den), Halsband som såg ut som en G-klav och godis. Sen köpte ju mamma en massa godis, glögg, skorpor, bröd och sånt till familjen :)

Efter det åkte vi till Lidköping. Där köpte mormor, mamma och Lisa porslin och stekpannor och sånt. Jag köpte ett svart smyckesträd i trä :)

Nu har vi ätit mat och varvat ner lite.... :)

Bilder på kuvan och smyckesträdet kommer sen för min dator laggar lite :(


2010-10-28
20:48:50

Mer jul!
Nu har jag varit och spelat dragspel i över en och en halv timme. Men det va kul :) Idag i skolan gjorde vi inte så mycket speciellt direkt, men vi började bygga våra broar i tekniken. O just det, vi hoppade plint i idrotten, jag tycker att det är svinläskigt! Men jag kom i alla fall över den när den va på det lägsta :)

Imorgon blir det kulturhistoriaprov i skolan. Jippie :(  Men imorgon går jag bara i skolan till klockan ett för jag, mamma och mormor ska på julmarknad i Hellekis :) Det blir nog nice, jag längtar jättemycket till jul! Jag lyssnar typ på julmusik hela tiden :P Idag sjöng vi lite julsånger i korridoren. Jul är bara så mysigt!!!
Julen förra året

Jultips: (min favorit-julsång) Fairytale of New York- The Pogues

2010-10-27
21:29:05

Grey´s anatomy
Färdig med det skolarbetet jag tänkte nu. Så jag tittar på grey´s anatomy. Det är hur bra som helst, om ni inte har sett, gör det!



2010-10-27
18:08:34

Plugg :(
Idag måste jag tyvärr plugga:( Så jag har spritt ut mina skolböcker över hela vardagsrummet och bunkrat upp med godis. Det är matte, engelska, spanska, projekt och kulturhistoria som gäller. Kul va??? Men nu ska jag ta tag i spanskan lite tror jag :(
 
Trååk

2010-10-26
21:45:57

Bara vara vänner:)

Idag har jag varit med Linnéa och Kajsa. Vi lagade mat, prata strunt och sjöng :)
Ni är sååååå fina!


2010-10-24
21:59:23

Myyyys
Om en vecka är det lov! Något att längta till! Och då ska jag, mamma, Kajsa, Linnéa och kanske Lisa till Lingäll. Det kommer bli supermysigt!
 
Här är nåt annat supermysigt. Grey garden collection på Bikbok
och Look sharp på bikbok!

2010-10-24
17:27:23

Söndag

Jag håller på att plugga kulturhistoria nu. Det är tråkigt. Söndagar kan va riktigt sega ibland :( Speciellt när det regnar och man bara vill dricka varm choklad ihopkrupen i en soffa. Men så är det ibland. Asså att man måste gör grejer som man verkligen inte har lust med. Just nu är jag inte supertaggad på Mozart och Claude Monet liksom. Fast i och försig, hur ofta är man det? Just nu hade jag väldigt gärna tittat på nån löjlig serie och pratat skit med någon istället.

SÅ SÖNDAGAR, HISS ELLER DISS???
Mitt svar är, i alla fall idag, diss. Fast för det mesta är det hiss.
Kan det inte bara sluta vara så grått och trist? Tydligen inte.

Ha det bra, ät kexchoklad :)


2010-10-23
17:15:13

När jag går i mina gyllene skor :)
Förut var jag, pappa, Susanne, Lisa och Feddy och fikade. Det var gott:) Sen drog jag och Lisa till Överby för att kolla på vinterskor till mig. Jag hittade två par på skopunkten. Och jag köpte bägge eftersom de hade lite olika användningsområden.
 249:-

Sen köpte jag äntligen mitt klockhalsband på Gina Tricot för 239:-
 

Nu har BIKBOK öppnat på överby också! JIPPIE!!!
Och om en stund kommer Linnéa hit:)
Ha det bra!

2010-10-22
17:36:07

Hur kan en dag gå så fort?

Jag märkte helt plötsligt att det är fem minuter tills jag ska åka till FISK. Hur kan en dag gå så fort??? På förmiddagen gick jag i skolan som vanligt, sen va jag på ungdomsråd och sen hade jag en spelning. Och nu är dagen nästan slut. Fast först ska jag ju på FISK, det blir nog kul. Vi ska upp på berget, men jag vet inte vad vi ska göra där. Men det blir termobyxor och mössa som gäller. Aja nu får jag skynda mig iväg.

Ha det bra!


2010-10-21
22:12:52

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra

Nu börjar snön lägga sig på riktigt! JIPPIE!!!! :D

2010-10-21
21:54:14

Bygga, bygga, bygga!
Hahahah, nu har jag, Lisa och Freddy byggt med kapplastavar. Det va egentligen för att jag skulle prova brokonstruktioner eftersom vi ska göra det i tekniken. Men när jag hade gjort det började vi bygga med dem istället. Fast Lisa rasade mina torn hela tiden :(
 
(Fast vi byggde lite proffsigare än detta)
Men nu har jag gjort en ritning och tagit bilder med mobilen på min konstruktion. DUKTIGT. Tyckte jag i alla fall :)

2010-10-21
17:13:57

Första snön föll i natt
Eller inte men man måste alltid citera Lasse:)
Idag var jag och Isac elevvärdar. Fast Micke var borta så vi hade inte så mycket att göra. Vi suddade på väggarna, handlade till hemkunskapen och skura borden i matsalen. Sen på eftermiddagen hade vi vanliga lektioner. När vi var vid ICA kvantum börja det snöa. Jippie:) Men en väldigt onödig sak var att vi gick till gympan på morgonen för vi visste inte att vi var elevvärdar...

Om en stund ska jag på dragspels-ensemble, vi ska träna på låtar till konserten imorgon. Det blir nog kul och förhoppningsvis lika flumm som vanligt :)

Imorrn blir det en ganska chill skoldag. Fram till 11.30 har jag vanliga lektioner, sen ska ungdomsrådet äta lunch på resturang vänerbarken och sen ska vi ha möte. Efter det har vi konsert på nåt jubileum. Jag ÄLSKAR fredagar. Sen på kvällen ska jag tydligen upp på berget. Läääskigt!

2010-10-20
15:12:56

Slog du dom med storm ikväll, jag kommer faktiskt inte ihåg
Idag har vi haft tre konserter för sexor. Det gick nästan bra. På Maxwell-låten sög kören och första gången gick det ganska dåligt för min PRIK-grupp. Men sen blev det ändå bättre. Fast vi sög fortfarande på Maxwell :) Men det va kul i alla fall. Fast fösta gången var det lite nervöst för vi hade inte haft nåt genrep. Men ändå :)
Om typ en och en halv timme ska jag till kyrkan och vara hjälp-ledare.
Vi kanske hörs efter det???

2010-10-20
14:55:37

Vinnaren är....
Och vinnare av dagens-blogg tävlingen blev.... (trumvirvel)

PAULINE NILSSON 


Grattis, jippie :)
Tack till de andra tävlarna!

(Om länken inte fungerar är adressen ppaulinenilsson.blogg.se)

2010-10-19
21:11:00

19 november

19 november. Gissa vem som fyller år idag. Joo, Lars winnerbäck. Därför lade han ut ett brev på sin hemsida. Här är det:

Stockholm den 19 oktober 2010
Hej vänner!

Jag sitter och tänker på den där kvällen i Malmö när vi precis klivit av scenen. Jag satt på en bänk på en liten avspärrad del av Stortorget med en öl i handen. Ett par minuters märkligt lugn. Anspänningen var över, vi klarade det, typ tjugofem gånger. Och vi hade en väldigt minnesvärd sommar på vägen. Tänker också på dom första dagarna vi sågs, jag och bandet, i replokalen sex veckor innan turnén. Hur man då helt och fullkomligt har glömt vad en turné är, hur det känns, hur man mår, vad man möter. Sen går det på som ett stormväder tills man flyter i land på ett stortorg i Skåne. Så känns det i alla fall nu, som att det gick väldigt fort. Så som det sägs göra när man har roligt.

Efter en liten lucka i tillvaron, några dagars tomrum, kom hösten och jag har grävt ner mig i skivor och filmer och lärt mig olika sorters taggbuskar och engelska ord för olika bär. Det låter konstigt när man säger det så här märker jag. Jag har även provat på olika åkattraktioner, varit på bröllop i Italien samt tagit med min son till Söndermarken i Köpenhamn. Det är skönt att vara ledig och skönt med höst.

Ibland tänker jag att jag skulle börja skriva på en skiva igen, men jag tror inte att jag är riktigt rustad än. Det får ta den tid som behövs. Jag försöker göra lite annat så länge. Konstigt brev det här. Vad jag verkligen vill säga är förstås TACK för allt! Tack för att ni kommer på konserterna och för att ni är världens bästa publik. Det blir så meningsfullt när ni står där.

Och när jag ändå är i gång med tackandet så vill jag passa på att tacka alla som var med på turnén. Mitt band, Ane, Laleh, Melissa, Sophie, Dundertåget, Love med musiker, scenbyggare, tekniker, vakter, barpersonal, catering, turnéledare, chaufförer, kafépersonal, skivaffär, Amnesty, merchandise, alla! Jag kommer aldrig att glömma den här sommaren.

Och stort tack för alla gratulationer jag fått idag!

Kram och på återseende

Lasse.


2010-10-19
20:55:03

Kyckling/killar
Idag har jag varit med Linnéa.

Först lagade vi mat (kyckling med makaroner och sås). Och sen åt vi. Efter det åt vi kakor, bullar och drack te, så det blev lite Vargön tea party. Sen åt vi godis, kolla datorn och pratade. Very nice. Sen åkte Linnéa på innebandyträning och jag cyklade hem. Fast jag åkte till Kajsa istället och hjälpte Erika och henne med en ICA-reklam till sitt SO-projekt. Jag var Ulf.

Dagens citat:
-Vem behöver killar när det finns kyckling?

Vem sa detta kloka om inte LINNÈA SKOTT

2010-10-18
21:45:59

Jag är hos dig igen
Som du kanske har förstått
Jag är hos dig igen
Jag försvann ett tag på vägen
Men jag saknade dina sinnen
Det har varit tungt och grått
Jag är frusen än
När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen

Och som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder
Du är sval sen blir du het
Du har känslorna kvar
Dom här väggarna rasar och jag undrar vad som händer

Du har dina moln
Och jag kan inte skingra dom
Kan inte låta dom va´
Jag har mina ord
Som du sa

Som du kanske redan hört
Jag blir aldrig klar
Du sluter dina ådror om du sätter dig och väntar
Som du redan har berört
Här är glimmande dar
Välsignade december står för dörr´n och livet längtar

Som du kanske redan sett
Första snö´n kom inatt
Nu flyttar vi med fåglarna som trotsar Atlanten
Har du hittat rätt?
Kan du höra ditt skratt?
Kan du leva vid en brant med ena foten över kanten?
 


Vi vinner ingen tid Och vi får inte vänja oss för då är allting förstört Jag är hos dig igen
Som du kanske redan hört




Man får leta efter en bättre låt. Så check it out helt enkelt.




OCH SÅ TÄNKTE JAG UTNÄMNA DAGENS BLOGG. KOMMENTERA BARA SÅ ÄR NI MED.
VINNARE PRESENTERAS IMORGON ELLER PÅ ONSDAG.






2010-10-17
22:18:54

Go´natt
Nu har jag och mamma kollat på The event (på ettan). Spännande spännande :)
Så nu är det dags att sova för det är ju skola imorgon.
God natt, sov gott


2010-10-17
21:02:16

Almanacka
En lite rolig grej att ha:
en personlig almanacka.

Man kan göra om dem hur mycket som helst! En sån ska jag ha nästa år :) Så gå in på personligalmanacka.se och kolla. Det är lite småkul, i alla fall när man har tråkigt :)

2010-10-13
20:35:42

Fallen ängel+
Nu håller jag på att packa inför resan imorgon. Det enda jag har kvar att packa är min mp3, för jag vet inte vart mina hörlurar är. Jag, mamma och Lisa åker imorgon 17.50 och kommer hem på söndag 17.20. Tyvärr måste jag nog ta med kulturgrejer och plugga på planet för vi har prov nästa vecka. Men jaja, att åka flygplan är ju ändå inte så kul.

Jag har precis målat naglarna blåa med mitt nya nagellack också. Fast det blev inte så snyggt.



Igår läste jag ut en bok (som jag började läsa i förrgår:P) Den hette Fallen ängel. Jättebra, det va lte twilight-stuk fast tvärtom, eller typ i alla fall. Läs den bara helt enkelt så kanske du fattar.


Handling:
Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande.
Men efter en rad obehagliga händelser, vet Nora inte längre vem hon kan lita på. Patch dyker upp överallt i hennes liv, och verkar dessutom veta mer om henne än till och med hennes närmaste vänner gör. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...


Snart blir det grey´s. JIPPIE!!!!!

2010-10-12
22:54:10

Ingen vill veta var du köpt din tröja
Ibland känns allt mycket bättre när man har på sig en Lars Winnerbäck-tröja :)

2010-10-08
13:28:47

FISK
Hemma efter sista dagen av veckans prao. Det har varit jättekul men det är skönt att vara hemma nu för jag är ganska trött. Ikväll blir det FISK då (inte maträtten). Det blir nog jättekul :) Hoppas att lite fler kommer denna gången för jag saknar Gänget lite liksom.

Så grymma människor och så grym bild :P Ni äger!!!!
Hejdå så länge,
PUSS

2010-10-07
22:22:38

Dyr mat?
Idag blev dragspelsensemblen inställd så jag och mamma drog till överby. Vi skulle handla mat och trosor. Hur lång tid kan det ta egentligen??? Men eftersom vi ändå var på överby, varför inte kolla på jeans, det behöver jag ju. Så blev det ett par jeans från Gina Tricot. Och varför inte kolla på HM samtidigt? Jo, för att det blir dyrt. Nagellack för 39kr

och en kjol för 75kr blev det.
Sen trosor från pieces/vero moda. Och sen mat.
Det blev lite dyrare än planerat i alla fall. Men det var ändå ganska bra grejer :)
Nu ska jag sova. Måste ladda upp inför fotboll med treorna imorgon. Jag kommer bli utklassad!

2010-10-05
18:28:00

Jag vill ha, jag vill ha, jag vill också ha!

Vill ha....

Vill ha mer....

Vill ha mest!!!!

Efterlysning: finns det någon som har sett dessa skorna i nån HM affär? Vilken isåfall???

2010-10-04
21:55:50

Thank you for the music :)
Hade lite tråkigt igår så jag satte mig och lyssna på musik :) Så skrev jag en liten mash-up av början till låtarna jag lyssnade på, läs om ni orkar, annars får ni helt enkelt skita i det :)


Ack Sundbyberg, jag blev full och gick runt med stilett för din skull, Sundbyberg om du minns mig. Sundbyberg jag var 12 och jag bröt för att göra dig stolt. Hur ska det gå? Hur ska det gå? Din sol har ramlat ner i mitt knä och gått sönder. Står i din port står bara still. För en minut sen var du min. Snorrika armar och en randig kind, glömmer aldrig bort nån tonårssynd. Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst. Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst. Om du vore mer som mig, skulle jag gå ner på dig. Om du vore mer som hon i Annie hall. Den vackraste stunden i livet var den när du kom. Och allt var förbjudet. Det är dags att tänka efter och jag vill inte följa med. Det har regnat hela sommarn och jag känner med det.  Sträcker upp mina händer, tror att det här kan vara början på nåt stort. Jag står precis på gränsen och horisonten är nån annans konstruktion. När elljusspåren ledde hem till middagstid. Där allting var modernt runt 77. Vad vill du säga, när allting är sagt? Vad vill du känna, när någon tagit din makt? I februari var det bottenfryst i Mälaren.


Ack Sundbyberg- Oskar Linnros
Hur ska det gå?- Melissa Horn
Från och med du- Oskar Linnros
17 år- Veronica Maggio
Elegi- Lars Winnerbäck
Annie hall- Oskar Linnros
Kom änglar- Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl
Jag kan inte skilja på- Melissa Horn
Genom eld- Oskar Linnros
Hjärter dams sista sång- Lars Winnerbäck
Falla fritt- Melissa Horn
Åt samma håll- Lars Winnerbäck

Gonatt